lauantai 15. joulukuuta 2012

14 luukku [Kaveripostaus]

Kaveripostausta on toivottu ja nyt sen toteutan! Mutta kynsiblogi, joten tää ei oo ihan normaali kaveripostaus, vaan tässä on mukana myös kavereiden kynnet..:D Tässä postauksessa ei oo todellakaan kaikkia mun kavereita, eli älkää suuttuko jos ette ole täällä! Koska teitä ihania ihmisiä on niin paljon etten voi kaikkia tähän ottaa. :( Tää seittemänkin oli aika paljon, mutta nii..

 
 
Immi
 

 
















Immiin tutustuin jo vähän ennen ykkösluokkaa eli oon Immin tuntenut nyt noin 9 vuotta. Mutta vasta ehkä nelosella meistä alko tuleen läheisemmät ja nyt tyyliin jo asutaan toisillamme:D Immi on aina ilonen ja tosi positiivinen, enkä oo koskaan nähny sen suuttuvan kellekkään. Immin kanssa voi puhua oikeesti ihan kaikesta ja voin luottaa Immiin. Ei olla enää samalla luokalla, mutta vietetään tosi paljon aikaa yhessä välkillä ja vapaa-ajalla! Immi on kunnon heppatyttö! Hän käy samalla tallilla kun minä ja ratsastetaan samalla tunnilla.

Immi kertoo kynsistään:


"Lakkaan kynsiä tosi usein ja haluan pitää niistä hyvää huolta. Rakastan nättejä pitkiä kynsiä, mutta myös semmoset hyvin huolletut lyhyet kynnet on kivoja. En pureskele enää mun kynsiä, mutta joskus pienempänä kyllä! Tykkään tekokynsistä ja haluaisin ittellenikin semmoset."

 
 
Jenna













Jennan oon tuntenu koko elämäni ajan. Tutustuttiin vauvauinnissa pienenä. Meiän perheet on perhetuttuja ja sen takia me vietetään vapaa-aikaakin paljon yhdessä, vaikka Jenna asuukin eri paikkakunnalla. Nään Jennaa myös tallilla aina tiistaisin ja joskus muinakin päivinä. Jenna on tosi hyvä kuunteleen ja sille on helppo puhuu ihan kaikesta! Jenna on tosi hauska tyyppi ja meillä ei oo koskaan tylsää! Jennalla on myös tosi kiva ratsastusblogi!
 
Jenna kertoo kynsistään:


"En lakkaa kynsiäni kovin usein, mutta joskus ihan huvikseni teen esim. kisoihin "kepa-kynnet" tai jotain. En pidä kynsistäni mitenkään erityisesti huolta, mutta syön semmosia hiustenkasvatus tabletteja, joitten pitäis auttaa myös kynsien kasvuun. - eipä oo auttanu! Tykkäisin semmosista keskipitkistä kynsistä, jotka ei olis tiellä mutta olis kumminkin nätimmät kun tämmösen nysät! Ja joo pureskelen, ainakin aina sillon kun mun pitää keskittyä johonkin esim. kokeisiin lukemiseen:D Mulla on kerran ollu ihan vitsillä käsissä semmoset jotkus halpis-tekokynnet, pystyin pitään niitä ehkä kymmenen minuttia ja sitten revin ne irti ilman mitään liimanpoistoaineita, omat kynnet vähän kärsi D:"
 
 
Henna


Hennaan on tutustunu tallilla. Henna on mua neljä vuotta vanhempi, mutta sitä ei kyllä huomaa yhtään! Henna on toosiii hauska ihminen ja sen kanssa ei varmasti oo koskaan tylsää tai hiljasta hetkeä, koska Henna on tosi puhelias ihminen! Hennalle on helppo puhuu ja vaikka meillä onkin aika paljon ikäeroo löytyy varmasti aina joku puheenaihe mistä puhuu. Hennakaan ei asu samalla paikkakunnalla, mutta tiistaina aina nähään, kun Henna ratsastaa samalla tunnilla kun mää. Hennalla on aivan ihana blogi! Kannatta käydä lukemassa!
Henna kertoo kynsistään:
 
 Henna on laiska (ja kiireinen) eikä jaksanu kertoo muuta kun, että ei oo pitkään aikaan jaksanu lakkailla kynsiään.

 
 
 
 
 
 
 
 
<--- Älkää välittäkö tosta ympyrästä..:D
 
 
 
 
 
Matilda
 















Matildan oon tuntenu vasta 1 ½ vuotta, mutta vois luulla että ollaan tunnettu jo tosi pitkään. Me ollaan samalla luokalla ja vietetään paljon vapaa-ajalla aikaa yhessä. Matsukin käy yllätys yllätys tallilla Perjantaisin, mutta en itse silloin kovin usein käy siellä. Matsun kanssa on helppo olla oma ittensä ja tehä lähes mitä vaan! Massu on sellanen söpö ihminen, jota ei vaan voi olla kiusaamatta välillä, koska sillä on aina niin hyviä juttuja ja se ei osaa suuttua!;) (Matsu mää kirjotin ton sit rakkaudella!) Nii ja Matilda omistaa ihan miljoona lempinimee! Esim. Matsu, Matsku, Massu, Masipallopää, Matskukka, Matsuliini jne..;D Matsullakin on blogi.
 
Matilda kertoo kynsistään:

 
"Lakkaan aika usein kynsiäni. Perjaatteessa tykkään pitkistä kynsistä enemmän kuin lyhyistä, koska niihin saa lakattua hyvin! Pureksin kynsiäni, jos niissä ei oo lakkaa. Tekokynnet on ihan nättejä, mutta ei sopis mulle!"
 


Viivi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viiviin oon tutustunu tallilla, mutta en kyllä yhtään muista että koska. Viivi on samassa koulussa kun mää ja nähdään aika usein välkillä, mutta ei kauheesti olla koulussa yhessä, kun Viivi on seiskalla ja mää kasilla niin meillä on vähän eri kaveriporukat.. Viivi on tosi ilonen ja ihana ihminen ja sen kaa on kiva olla. Viivillä on aivan super ihana nauru ja Viivi on toosii nätti ja sillä on super ihanat hiukset! Viivillä on myös blogi, jossa on aina aivan ihania kuvia!

Viivi kertoo kynsistään:
 
 

"Lakkaan kynsiä aika usein. Tykkään enemmän pitkistä kynsistä. Pureskelen kynsiäni ja tykkään tekokynsistä mut ne ei pysy mulla :( :D"
 
 
 
 Mira


















Miran kanssa oon ollu aina samalla luokalla. Mira on sellanen hullu One Direction fani! Eivaa..:D Mira on tosi hauska ja sillä on tosi vilkas mielikuvitus, niin että usein kukaan muu kun Mira itte ei pysy mukana sen jutuissa. Meillä on aina ihan huiput fysiikan, kemian ja köksän tunnit! Mira on sellanen "piristäjä" joka saa mut aina hyvälle tuulelle ja nauramaan, mutta osaa Mira olla vakavakin. Mirallakin on blogi.

Mira kertoo kynsistään:


"Lakkailen kynsiäni jos on aikaa ja motivaatioo. Tykkään pitkistä tai pitkien ja lyhyitten keskivälillä olevista kynsistä. Pureskelen kynsiäni, jos on murheita tai jännittää. Tekokynnet on myös ihan jees."

 
 
Sara














Sarankin kanssa oon ollu aina samalla luokalla. Me oltiin joskus ala-asteella parhaita kavereita ja ollaan vieläkin ihan hyviä kavereita. Saralle on helppo puhuu ja siihen voi luottaa. Sara on hauska ja tosi ystävällinen. Sara on tosi tosi tosi kaunis!

Sara kertoo kynsistään:
 
 
 "Lakkaan kynteni usein kerran viikossa. Tykkään pitkistä kynsistä. Oon pureskellu kynsiäni ennen, mutta sit kun sain lopetettua nii ei ees tehny mieli enää pureskella. Tekokynnet on kivan näkösii mutta ittellä ne ei oo koskaan toiminu, ku ne aina lähti irti.. En oikein tiiä miten saan kynteni kasvamaan näin pitkiks :D Mulla ei siihen oo mitään kikkaa, että miten mun kynnet kasvaa niin pitkiks lohkeematta, koska en ittekkään sitä oikein käsitä! xD Mutta sillon kun pureskelin vielä kynsiäni, nii se autto jos lakkas kynnet hienoiks nii ei sitten viittiny ees pureskellakkaan enää niitä. Mutta heti kun ne lakat oli mulla vähän kulunu nii olin pureskelemassa, joten ois pitäny ehkä vähä useemmi lakkailla nii ei ois tullu pureskeltuakaan."
 
♥lla:Anna

4 kommenttia: