tiistai 6. marraskuuta 2012

Joulukalenteri




Oon ajatellu, että järjestäisin joulukalenterin joulukuussa. Eli postaus joka päivä 1-24 joulukuuta. Jaksaisitteko lukee?? :) Kysyn tätä teiltä nyt näin aikasin, koska nyt teillä on paljon aikaa keksii mulle mahdollisimman monipuolisia ja hauskoja postauksia, joka luukkuun. Ne voi olla myös jotain muun tyylisii, kun kynsii jos haluutte. Vaikka esim kysymyspostaus tai videopostaus tai voin kirjottaa ihan lähes mistä vaan. Mutta tietty pääasiassa kynsistä! Nyt menkää siis pliis kommentoimaan kaikki jotka luette tän niin jonkun postaus ehdotuksen, niin saadaan sitten 24 kivaa sellasta postausta joita jaksatte lukee. Ja syy miks ette kävis kommentoimassa ei voi olla kiire, koska siinä ei kestä paria minuuttia kauempaa!;)
♥lla:Anna


19 kommenttia:

  1. Joo tee vaan!! :) postaus ehdotus=1.sellaset kynnet missä on joulukuusi ja lahjapaketteja. 2.sellaset kynnet missä on tonttu joka tekee lumiukkoo 3.videopostaus mun kanssa<3<3!! Sillee et mä tuun teille yöks ja sit siitä postaus!! Joo sellatteen teet ihan varmana!!!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teen tottakai paljon joulusia erilasia kynsiä ja juu jonkun videopostauksen voin sun kanssa tehä! Mut kerron sulle mulla on meinaan hyvä videopostaus idea, mut en voi tässä sitä kirjottaa koska se on muille yllätys! :D

      Poista
  2. Hei joo!! Tee sellatteet joulupukki kynnet jasellatteet missä on poro joka lentää!!XD eiks ookkin hyvä idea<3!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo matsu sulla on kyllä ihan hyvii lakkaus ideoita, mutta ne on kyllä aika vaikeita toteuttaa..:D ja suurin osa luukuista on jotain eri tyylillä lakattuja kynsiä, niin jos ehdottaisit jotain muuta postaus ideaa, niinkun esim jotain et voisin vaikka kirjottaa jotain tai vastata kysymyksiin tai jotain. :)

      Poista
  3. Jooo tee tollane!!!<3 tee sellanen missä on paaalljjoon kuvia! Ja sellanen missä on niitä vanhoikin kuvii Vanhoista postauksistä ja sitten että mikä on ollu sun lempi postaus:DDDDD t::immmiiii<3<3

    VastaaPoista
  4. hahaaha anna mää tiän !! laittakaa se matskun ja sun laulu mis määki oon mukana nii johki luukkuu !! :D Tai teet jonku kaveri postauksen..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mira en ehkä kumminkaan julkase sitä lauluu täällä..;DD mut joo voin tehä kyllä luultavasti kaveri postauksen vaikkei se pahemmin kynsiin liitykkään niin voin silti vähän valottaa elämääni ja kertoo jotain muutakin, kun vaan että mitä mun kynsille kuuluu! :D

      Poista
  5. KAVERI VIDEOPOSTAUSTA! tai sit sellaset kynnet, että niissä lukee ''christmas!'' ja videooo(; t : sonja r. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen luultavasti kaveripostauksen kun sitä ollaan toivottu, mutta en varmaan videon muodossa.. Mutta teen varmasti kynsipostauksia videon kera! ;)) ja juu ihan hyvä toi "christmas" idea! :)

      Poista
  6. Heii<3! Sähän voisit tehä postauksen kynsilakoista , et esittelisit kynsilakkas!:) ja sitte sä voisit tehä päivän asu videoita/kuvia postauksen.. You know ;)!
    Terkuin : julle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvii ideoita oon ittekkin miettiny noita! :))))

      Poista
  7. Se kaveripostausjuttukin vois olla kynsiaiheinen jos kertoisit niitten ihmisten kynsistä siinä muitten juttujen lisäks :D esim. Jennalla on tapana syödä kyntensä aivan onnettoman lyhyiksi! D: ja sit teet jotkut joulukynnet mihin liittyis hepatki jotenki ? Tai Milla&Maija kynnet :D ja video olis kyl superkiva..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi idea tohon kaveripostaukseen on tosi hyvä, koska tää on kuitenkin kynsiblogi!! Joo voin yrittää liittää hepat ja millankin jotenkin jossain muodessa! Mistä aiheesta haluisit videoo? Jokuvideopostaus kynsistä? Vai mistä? :)))

      Poista
  8. Semmonen myday olis kiva, mis kuvailisit pätkiä koko päivästä ja laittaisit sen sit tänne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Voisin kuvata sit tallipäivänä niin saan hevosetkin siihen mukaan ja voin lakata kynnet sinä päivänä:))

      Poista
  9. Arvonta! Tai joku sellane... voittona voi olla MUUMITIKKARI! xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi arvonta on hyvä sonja:D ja mulla on siihen jo tosi hyvä palkintokin mutta sen näätte sitten...;)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista